CARME VALLÉS QUINTILLÀ

Fisioterapeuta col·legiada 5251, osteòpata, especialitzada en osteopatia pediàtrica i fisioteràpia respiratòria i psiconeuroimmunòloga.

"La salut és el camí natural de l'home, només hem de retrobar-lo i seguir-lo amb l'equipatge adequat; respiració, moviment, aliment i llibertat de pensament".

Ja deu fer uns deu anys que vaig escriure aquesta frase i crec que encara reflecteix la meva idea de salut i la idea que tenim a SingularMent, d'aquí que el nostre equip tingui tanta diversitat de professionals. Cadascun d'ells treballa una part d'aquest equipatge de forma més concreta, sense deixar d'interferir en la resta. Com en el nostre cos, cap part està inconnexa del tot. Fa temps que ens han volgut fer creure que la salut l'hem de deixar en mans dels professionals; metges, fisioterapeutes, osteòpates, psicòlegs... però a SingularMent creiem que la salut ha d'estar a les mans de cadascú. Hem de recuperar el control, només nosaltres mateixos som responsables del que ens passa i que acudim a qualsevol professional per demanar ajuda, ha de ser només això, una ajuda, una orientació de cap on han d'anar els nostres passos. Els professionals del nostre centre només som el fulcre que permet al cos recuperar el seu poder d'auto curació.